Kinderfeesten

Ook voor kinderfeesten kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijk ervaring met pony's. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Voltige

Dit is een soort turnen te paard. Dit is geschikt voor alle leeftijden vanaf +/- 4 jaar. De duur is ongeveer 1,5 a 2 uur. Het begint met het kennismaken met de pony, daarna mogen de kinderen de pony borstelen en versieren. Daarna gaat de voltige beginnen en dit duurt ongeveer 1 uur. 

Kosten hiervoor zijn € 125,-

 

Ponyrijden

Het ponyrijden is geschikt vanaf 4 jaar oud. Het is mogelijk om maximaal 5 pony's te reserveren voor ritjes, afhankelijk van het aantal kinderen op het feestje. Bij iedere pony is een begeleider aanwezig om de veiligheid te garanderen. De pony's zijn al opgezadeld en mogen eerst door de kinderen feestelijk worden versierd (+/- 30 min). Tijdens de ritjes doen we leuke spelletjes met de pony's. Het rijden zal ongeveer 1 uur duren. 

 Kosten hiervoor zijn € 150,-


Dresscode: dichte schoenen en broek.

Indien gewenst kan na afloop friet met diverse snacks worden gegeten in de manege. Inclusief drinken kost dit 5,- per kind. Ouders/begeleiders eten gratis mee ( max. 3 begeleiders).

 

Het is uiteraard ook mogelijk om beide Kinderfeestjes te combineren. Dit is aan te raden bij 10 of meer kinderen. Voor meer informatie Kunt u Contact opnemen met Bregje Roza.