Kinderfeesten

Ook voor kinderfeesten kunt u bij ons terecht voor een onvergetelijk ervaring met pony's. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

voltige

Dit is een soort turnen te paard. Het begint met het kennismaken met de pony, daarna mogen de kinderen de pony borstelen en pimpen/versieren. Daarna gaat de voltige beginnen.

 

Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Tijd: 1,5 a 2 uur 

De kosten zijn 125,-.

ponyrijden

 De pony's zijn al opgezadeld en mogen eerst door de kinderen feestelijk worden versierd (+/- 30 min). Tijdens de ritjes doen we leuke spelletjes met de pony's.

Bij iedere pony is een begeleider aanwezig om de veiligheid te garanderen. Het is mogelijk om maximaal 5 pony's te reserveren, afhankelijk van het aantal kinderen op het feestje.

 

Tijd: ongeveer 1 uur.

Leeftijd: vanaf 4 jaar. 

Kosten hiervoor zijn 150,-

buitenrijden met de shetlanders

De kinderen beginnen met de pony's poetsen en versieren. Hierna gaan we buiten een wandeling maken. We lopen richting de natuurspeeltuin het 'Klauterwoud'. Hier krijgen alle kinderen iets lekkers en wat te drinken en ze mogen hier uiteraard spelen. Hierna vervolgt de wandeling weer richting de manege.

Dit is mogelijk met 2 of 3 pony's. 

Voor meer informatie mag contact opgenomen worden met ons.

 

Tijd: 1,5 a 2 uur.

leeftijd: 3 tot 8 jaar.

 

 

 

 

Dresscode: dichte schoenen en broek.

Indien gewenst kan na afloop friet met diverse snacks worden gegeten in de manege. Inclusief drinken kost dit 5,- per kind. Ouders/begeleiders eten gratis mee (max. 3 begeleiders).

 

Het is uiteraard ook mogelijk om Kinderfeestjes te combineren. Dit is aan te raden bij 10 of meer kinderen. Voor meer informatie Kunt u Contact opnemen met Bregje Roza.