Let op: 

- Wij hebben helaas nog geen pinautomaat, dus graag contant betalen.

- Onze wachtlijst voor beginners en starters is momenteel meer dan een jaar. Wij steken veel tijd en energie in starters ,zo krijg je bij het nemen van een rittenkaart de prive lessen voor de prijs van een groepsles. Inclusief begeleiding bij het verzorgen van de paarden en pony´s . Daardoor is onze wachtlijst langer dan gemiddeld.

- Ervaren ruiters kunnen wel nog beperkt terecht, maar wij houden het graag kleinschalig.

 

 

 ! Voor contact graag Whatsapp gebruiken ivm drukte en slechthorendheid , gebruik voor vragen over de manege en lessen het volgende nummer : 06-38009630 . Alvast bedankt !

Tarieven per 1 januari 2023


starters actie

 LET OP : Momenteel doen wij vanwege drukte geen proeflessen voor beginners en starters. 

Als starter, groot of klein (vanaf 7 jaar)  krijg je privé lessen van 30 minuten om klaargestoomd te worden tot een zelfstandige ruiter en kun je doorstromen naar de groepslessen. Hier nemen we de tijd voor, dit ten goede voor ruiter en paard. Deze lessen zijn mogelijk op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

PRIVÉ LESSEN STARTERS          22,50

BIJ AFNAME VAN EEN 13 RITTENKAART krijg je KORTING, NAMELIJK HETZELFDE TARIEF ALS VOOR DE GROEPSLESSEN:   €235,-

EENMALIGE PROEF LES              18,-                                                     groepslessen

MAANDKAART                                80,-

KWARTAALKAART (13 LESSEN)              235,-

LOSSE LES NAAST EEN KWARTAALKAART           18,-


privé lessen van Bregje

PRIVÉ LESSEN 30 MINUTEN                    32,50


lessen met eigen paard

PRIVÉ LESSEN 30 MINUTEN                    30,-

GROEPSLESSEN                                           17,50

Lessen zijn ten allen tijde in te halen. Kwartaalkaarten zijn maximaal 3 maanden + 1 week geldig, zodat u altijd voor of na uw vakantie deze lessen kunt inhalen.

 

Lessen dienen minimaal 24 uur voordat de les plaatsvindt te worden afgezegd. Helaas zijn we genoodzaakt om lessen die na deze tijd worden afgemeld, af te schrijven. Alle lessen dienen voorafgaande aan de les voldaan te worden. Betaling kan contant gebeuren of via de bank.

 

De ruiters en amazones zijn te allen tijden zelf verantwoordelijk voor hun spullen en veiligheid. Rijschool Stal Niveau kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen.

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 

09:00 - 21:00 uur

woensdag:

9:00 - 18:00

Zaterdag:

9:00 - 18:00
zondag gesloten

Contact

Bregje Roza

Tel: 0638009630   LET OP NIEUW NUMMER !

E-mail: bregjeroza@hotmail.com

Hoefstraat 10

5373 KJ

Herpen (Koolwijk)

Let op: Google Maps geeft Hoefstraat 10 te vroeg in de straat aan. Je kan het beste zoeken op Manege Stal Niveau.

Vanuit Nijmegen e.o.:

A50 richting Den Bosch, afslag Herpen/Ravenstein. Herpen volgen, Herpen uitrijden, over het viaduct, bij de rotonde rechtdoor, vlak voor het spoor richting Berghem linksaf slaan, dit is al de Hoefstraat. Je gaat langs de Rowaldhoeve op en ziet daar op de kruising het paard staan. Hier moet je in.  Aan het einde van deze weg zitten we aan de rechterkant.

 

Vanuit Oss e.o.:

A50/A59 Afslag Oss-Oost /Heesch. Weg volgen richting Berghem. In Berghem de doorgaande weg volgen, richting Herpen, over het spoor meteen de eerste weg rechts.. Je gaat langs de Rowaldhoeve op en ziet daar op de kruising het paard staan. Hier moet je in.  Aan het einde van deze weg zitten we aan de rechterkant.